Μηχανήματα αναγέννησης φίλτρων DPF / FAP/ KAT

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία OTOMATIC αποτελείται από δύο στενά συνεργάσιμα μεταξύ τους τμήματα:

Ειδικευόμαστε στην κατασκευή μηχανημάτων και συσκευών που χρησιμοποιούνται στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, ειδικά για την αναγέννηση και τον καθαρισμό εξαρτημάτων αυτοκινήτων. Το πιο σημαντικό μας προϊόν είναι τα μηχανήματα καθαρισμού φίλτρων σωματιδίων πετρελαίου.
Ασχολούμαστε με τον σχεδιασμό και την κατασκευή βιομηχανικών μηχανημάτων και μηχανημάτων βάσει εξατομικευμένων σχεδίων. Προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα εξοπλισμού για την επεξεργασία τροφίμων, τη χημική βιομηχανία, την επεξεργασία πλαστικών και άλλα. Πρόκειται συχνά για πρωτότυπες συσκευές, ξεκινώντας από την ιδέα μέχρι και την εγκατάσταση και λειτουργία στην τοποθεσία του πελάτη. Δημιουργούμε μηχανήματα προσαρμοσμένα σε συγκεκριμένες και προσωπικές ανάγκες των πελατών μας.
Παρέχουμε υπηρεσίες στη βιομηχανία επεξεργασίας λαμαρινών, στα πλαίσια: κοπής με λέιζερ, κάμψης, συγκόλλησης. Συμμετέχουμε σε μεγάλα έργα ως υπεργολάβοι, παρέχοντας έτοιμα εξαρτήματα για μηχανήματα, συσκευές και ολόκληρες γραμμές παραγωγής.

Σας προσκαλούμε για συνεργασία.
Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μηχανημάτων καθαρισμού φίλτρων DPF στην Ευρώπη
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram