Μηχανήματα αναγέννησης φίλτρων DPF / FAP/ KAT

Εκπαίδευση DPF

Η εταιρεία OTOMATIC δεν είναι μόνο ένας κορυφαίος στην Ευρώπη κατασκευαστής μηχανημάτων καθαρισμού φίλτρων DPF/FAP/KAT/SCR, αλλά και μία ομάδα επαγγελματιών που δεν διστάζουν να απαντήσουν ακόμη και στις πιο δύσκολες ερωτήσεις. Γνωρίζουμε τα πάντα για τις συσκευές μας, αφού τις κατασκευάζουμε εμείς από το μηδέν. Επιπλέον, ελέγχουμε την ποιότητα επιμέρους στοιχείων σε κάθε στάδιο κατασκευής. Εστιάζουμε στην ανάπτυξη. Δοκιμάζουμε νέες λύσεις και βελτιώνουμε όλα μας τα προϊόντα. Χάρη σε αυτό, είμαστε σίγουροι ότι κάθε μηχάνημα καθαρισμού φίλτρων DPF θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών.

Μοιραζόμαστε πρόθυμα τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας. Με τη συνάντησή μας, το μηχάνημα καθαρισμού DPF θα αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο που θα βρίσκεται στα χέρια σας.

Προσφέρουμε μια ενδιαφέρουσα εκπαίδευση για όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μία επιχείριση που σχετίζεται με την αναγέννηση και τον καθαρισμό φίλτρων DPF. Οι εκπαιδεύσεις απευθύνονται τόσο σε άτομα που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο συγκεκριμένο επάγγελμα, όσο και σε επαγγελματίες με μακρά εμπειρία.
Έχουμε προετοιμάσει ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αποτελούμενο από δυο μέρη: θεωρητικό και πρακτικό. Η εκμάθηση πραγματοποιείται με τη χρήση μηχανημάτων και δοκιμαστικών φίλτρων.

Περιεχόμενο εκπαίδευσης:

I Θεωρητικό μέρος:
- Γνωριμία της επιχειρηματικής πτυχής ως προς την παροχή υπηρεσιών αναγέννησης φίλτρων DPF
- Προηγμένη θεωρητική γνώση στον τομέα της κατασκευής και της λειτουργίας των φίλτρων DPF.
- Επίλυση των πιο συνηθισμένων προβλημάτων σχετικά με την υπηρεσία καθαρισμού φίλτρων DPF σε επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά
- Εξυπηρέτηση πελατών
- Ροή εγγράφων

II Πρακτικό μέρος:
- Αναγνώριση τυπικών και μη τυπικών προβλημάτων σε φίλτρα DPF/FAP/KAT με έμφαση στην ανάλυση αιτίας - αποτελέσματος.
- Απόκτηση δεξιοτήτων για τη μέτρηση και την αξιολόγηση φθοράς ενός φίλτρου.
- Προετοιμασία φίλτρου για αναγέννηση.
- Αναγέννηση στην πράξη - χειρισμός μηχανήματος DPF.

Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, κάθε συμμετέχων λαμβάνει ένα πιστοποιητικό:
Οι εκπαιδευόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν τον εξοπλισμό και τις διαδικασίες που γίνονται στο συνεργείο, από την παραλαβή του φίλτρου μέχρι την παράδοσή του στον πελάτη.
Ο ρόλος μας δεν περιορίζεται μόνο στην διεξαγωγή εκπαίδευσης και στην πώληση μηχανήματος. Μετά την αγορά, μπορείτε να βασιστείτε ανά πάσα στιγμή στη βοήθεια των τεχνικών συμβούλων μας και στην υπηρεσία εγγύησης.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram